Op dinsdag 23 september start Soli Deo Gloria met een blokfluitgroep. We willen graag (jonge) kinderen op een leuke manier kennis laten maken met muziek! Een blokfluit is hiervoor een heel geschikt en toegankelijk instrument. Je betaalt € 5,00 per maand. Hiervoor krijg je een half uur groepsles per week (uitgezonderd de schoolvakanties).

SDG regelt het lesmateriaal en aan het einde van de cursus wordt het je eigendom. Als je al een blokfluit hebt, kun je deze ook op les gebruiken. Heb je nog geen blokfluit? Dan kan deze via SDG worden aangeschaft. De lessen vinden plaats in het splinternieuwe SDG gebouw, Korenmolen 20 te Ommen (tegenover Octo4kids). De lestijd is gepland op dinsdag van 16.00 - 16.30 uur. Mocht dit niet goed uitkomen vraag dan naar andere mogelijkheden.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Dat kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van "blokfluitgroep". 

 

Capture blokfluiten