Ben jij gek op zingen? Wil je wel eens op een podium in de spotlights staan? En ben je 6 jaar of ouder? Geef je dan snel op voor ons kinderkoor SoliKids! Op zaterdagavond 30 mei a.s. organiseert muziekvereniging Soli Deo Gloria (SDG) Ommen de Ommer Music Happening. Dit wordt een groots en spetterend evenement waar verschillende artiesten en muzikanten aan meewerken.

Musicalster

Musicalster Roy van Iersel (bekend van Tarzan) doet mee deze avond. Maar ook een echte DJ! Samen met verschillende muzikanten gaat dit een geweldige avond worden. We zijn alleen nog op zoek naar jou voor ons koor!

Dus, hou jij van zingen? Wil jij meedoen aan deze avond? Meld je dan voor 30 maart aan voor ons kinderkoor, via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je hoeft geen ervaring te hebben, als je maar plezier hebt in het zingen! Bij opgave graag je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer vermelden. Aan het meedoen met het kinderkoor zijn geen kosten verbonden. 

We starten in april met oefenen. De lessen zijn op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.15 uur in het nieuwe gebouw van SDG aan de Korenmolen 20 (tegenover Octo4Kids). De eerste les is op woensdag 15 april. Hopelijk tot dan!

 flyer-OMH-A5

2. Kinderkoor OMH
Het vorige kinderkoor SoliKids!