Zaterdagavond 30 mei organiseert muziekvereniging Soli Deo Gloria Ommen de Ommer Music Happening. Hét evenement waar percussie, classic rock, klassiek, dance en pop elkaar ontmoeten. Alle stijlen in een spectaculair muziekprogramma komen aan bod: van Karl Jenkins tot Armin van Buuren, van AC/DC tot Disney, uitgevoerd door enthousiaste musici en artiesten. Deze avond is dus voor iedere muziekliefhebber. 

Naast het slagwerkensemble van Soli Deo Gloria staan musicalster Roy van Iersel (bekend van Tarzan), Simone Hekman, Barbara Lokpopkoor Canta Librehet Ommer Mannenkoor, dansgroep Elle Dansé i.s.m. ASC Dalfsen, DJ RednaZ en violiste Chloë Elsenaar op het podium. 

Haal nu nog kaarten voor de Ommer Music Happening en mis dit geweldige evenement niet! Entreekaarten in de voorverkoop kosten € 12,50 en zijn te koop bij Ladies Only, Prinses Julianastraat 43 en Lake Side, Brugstraat 25 in Ommen. Aan de zaal kost een kaartje € 15,-.  

De zaal van multifunctioneel centrum de Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5 in Ommen, wordt zaterdagavond 30 mei omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal en is om 19.30 uur open. Aanvangstijd van de Ommer Music Happening is 20.00 uur. 

Blijf op de hoogte van de Ommer Music Happening via deze website, en via de speciaal opgerichte website: www.ommermusichappening.nl en via de Facebookpagina OMH2015.

 OMH4Knipsel

Knipsel omh3