Het nieuwe seizoen bij onze muziekvereniging gaat binnenkort weer van start.

We zijn een muziekvereniging met veel jeugdleden. Bij ons wordt samen muziek gemaakt waarbij er leuke optredens zijn, zoals in het theater, op het NK en zelfs het WK. En daarnaast is gezelligheid heel belangrijk bij ons. Het hele jaar door zijn er veel activiteiten voor de leden. In juni zijn we zelfs met alle jeugdleden een weekendje weggeweest!

Lijkt het je leuk om bij onze vereniging een blaasinstrument, blokfluit of slagwerk te gaan spelen? Dan kun je contact opnemen met een van de jeugdcoördinatoren:

- Voor slagwerk: Karst Veurink, tel. 06-44182997 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
- Voor blaasinstrumenten: Albert Seinen, tel.: 0529-851338 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of kom gerust eens langs in ons mooie, gloednieuwe gebouw aan de Korenmolen 20 in Ommen (tegenover Octo4Kids). Hier zijn de repetities van al onze onderdelen. De slagwerkers van het A- en B-slagwerkensemble starten komende donderdag alweer met de repetitie. Volgende week beginnen ook het A-, B- en C-orkest terwijl het C-slagwerkensemble nog een week later start, op 26 augustus. Onze leerlingen krijgen weer les in de week van 31 augustus. 

Voor meer informatie kun je ook kijken op onze website. Voor informatie over de opleidingen, klik dan HIER

20150606 162241 Custom

DSC 5746

IMG 1113