Zaterdag 19 november organiseert muziekvereniging Soli Deo Gloria Ommen het najaarsconcert ‘Music Variations’. Dit najaarsconcert is voor iedere muziekliefhebber!

In de middag wordt het jeugdconcert gehouden. De blokfluitgroep, B- en C-orkesten en slagwerkensembles hebben een spetterend muzikaal programma samengesteld. De jongste leden van SDG laten het publiek graag zien en horen hoe leuk het is om samen muziek te maken.

‘s Avonds nemen het A-orkest en A-slagwerkensemble van SDG u mee in een gevarieerd programma waarbij verschillende muziekstijlen aan bod komen. Deze avond wordt tevens muzikaal afscheid genomen van Jos Zegers als dirigent van het A-orkest. Jos Zegers is per 1 oktober benoemd tot chef-dirigent van de Bundespolizeiorchester München. Tijdens het avondconcert kunt u dan ook kennismaken met de nieuwe muzikaal leider van het A-orkest, Marten van der Wal.

Het avondconcert van het A-orkest en A-slagwerkensemble van SDG op zaterdag 19 november begint om 19.30 uur. Het middagconcert (SDG jeugd) begint om 15.00 uur.
Het najaarsconcert vindt plaats in de Carrousel in Ommen.
Entreekaarten zijn op 19 november te verkrijgen aan de zaal. Prijzen: 6 euro en voor kinderen tot 12 jaar: 3 euro. Entreekaarten zijn zowel geldig voor het middag- als het avondconcert.