Zaterdag 24 maart 2012 heeft muziekvereniging Soli Deo Gloria Ommen 2 concerten gegeven. Al vanaf 8 uur 's ochtends waren de leden druk in de weer om van sporthal de Carrousel een concertzaal te maken. Vanaf 10 uur werd er nog een laatste keer gerepeteerd door de verschillende orkesten. Na de generale repetities hebben ze nog even genoten van de zon, waarna het eerste concert begon.

's Middags speelden alle jeugdonderdelen: het B-en C-slagwerk, b- en C-orkest en de Solikids. Met op het podium dus heel veel jeugd, en in de zaal allemaal broertjes, zusjes, mama's, papa's, opa's en oma's was het één groot feest. Met heel veel leuke en herkenbare muziek, waarbij zelfs gezongen en gerapt werd. En "Ik neem je mee" van Gers Pardoel werd later op de middag "Ga je mee, kom bij SDG!"

's Avonds was het de beurt aan het A-slagwerkensemble en A-orkest. Voor de pauze speelden beide onderdelen een concourswerk en lieten ze horen dat ze op hoog niveau muziek maken. Ook waren er diverse mooie solo's te beluisteren. Na de pauze werd een populair repertoire gespeeld met o.a. een Elvis medley, MacArthurspark, de Firedance en nummers van Coldplay.

De presentatie bij het jeugdconcert was in handen van Mariël van der Snel, terwijl 's avonds (zoals inmiddels gebruikelijk) de presentatie werd gedaan door de leden zelf. Daarbij ging de draadloze microfoon in het orkest van hand tot hand.

pdf logoDownload hier het programma in pdf formaat.

 

De eerste foto's staan online op de website van Ineke Wunnink:
http://sdgommen.webklik.nl/page/fotoalbum

Ook is er een videorapportage te vinden op Ommen leeft (ook van de hand van Ineke)

Op youtube zijn ook verschillende opnames te bekijken. Op de account "Lambaly" van Lambert van den Berg zijn liefst 16 nummers te vinden in HD kwaliteit! 

De overige opnames van Lambert vind je HIER.

Verder heeft Alfred Webbink 2 filmpjes op youtube gezet:

http://youtu.be/JzC0VetnyGY

http://youtu.be/ivuwuAo6_98