Kerst is normaal gesproken een drukke periode voor onze muzikanten. Maar dit jaar is alles anders. Geen kerstoptredens bij diverse basisscholen, geen optreden tijdens de kerstmarkt, geen medewerking aan diverse kerkdiensten... Zelfs muziek in de kerstnacht kan dit jaar helaas niet doorgaan. Hopelijk is dit volgend jaar allemaal weer mogelijk en kunnen we er dan extra van genieten.
Voor dit jaar hebben we een opbeurende boodschap van onze voorzitter, Herman Tip. En ook een aantal muzikanten laten van zich horen.

Wij wensen u prettige feestdagen toe! 

 
 

Help ons (financieel) in Corona tijd!

“Doneer hier!”

Helaas kunnen wij momenteel niet van ons laten horen, maar SDG is nog steeds levendig! Lessen voor de kinderen gaan nog steeds door en de jeugdleden musiceren er nog steeds op los.

Maar ook veel van onze kosten gaan gewoon door. Denkt u aan de kosten van het gebouw, dirigenten, verzekeringen etc. Omdat een aantal (huis-aan-huis) acties niet door kunnen gaan missen wij ook opbrengsten. Wilt u ons toch steunen? Dat zou fantastisch zijn. U kunt ons op de volgende wijzen een financiële donatie geven:

  1. Scan bijgaande QR code met de Rabo-bankieren-app op uw telefoon / tablet
  2. Scan de QR code om een betaling te doen via Tikkie
  3. Maak uw donatie over via een bankoverschrijving op NL63 RABO 0348 9559 36 ten name van Muziekvereniging S.D.G. te Ommen.

Wij hopen snel weer met zijn allen muziek te maken en letterlijk van ons te kunnen laten horen!

Bedankt voor uw donatie!

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=lMx7CJiZTEewxWu0AFg63Q

Donatie QR Rabo tikkie 1

Het clubhart van onze jeugd gloeit, want dankzij uw steun hebben wij maar liefst €1240,36 ontvangen uit de Rabobank Clubsupport actie. Dit bedrag gaan we gebruiken om nog meer jongeren enthousiast te maken voor muziek.

Doe jij ook nog mee? Aanstaande dinsdag 20 oktober start ons project Kleutermuziek voor kinderen van 4 en 5 jaar. De tijd is van 16.45 tot 17.15 uur. Locatie is ons gebouw aan de Korenmolen 20 in Ommen. 

Kleutermuziek is een project van 10 lessen inclusief een eindconcert. Kinderen komen op een speelse manier in aanraking met muziek (zingen, bewegen op muziek, luisteren, muzieknoten en instrumenten). De kosten om mee te doen zijn € 50,-. Opgeven voor aanstaande dinsdag kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook wij doen mee aan Rabobank Clubsupport 2020.
Bent u lid van Rabobank Vaart & Vechtstreek, dan kan u vanaf vandaag kunt u op ons stemmen via www.rabobank.nl/clubsupport.

Ook na de corona-crisis willen we weer graag mooie muziek voor u maken. Maar daar zijn we wel muzikanten voor nodig en door deze crisis kost het meer moeite dan anders om nieuwe leden te werven. Uw bijdrage willen we dan ook gebruiken voor ledenwerfprojecten.

Subcategorieën