De feestelijke decembermaand staat voor de deur en dat betekent dat de Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen klaar is om te starten met haar jaarlijkse Kerstkransenactie. Vanaf zaterdag 9 december beginnen de muzikanten met hun huis-aan-huis verkoopactie in Ommen en omstreken. De kerstkransen zijn verkrijgbaar voor slechts €5,- per stuk.  Bij aankoop van 2 of meer kerstkransen betaalt u €4,75 per stuk. U kunt contant betalen, maar ook via een QR-code die de muzikanten bij zich hebben.

Alle opbrengsten van de Kerstkransenactie zullen worden geïnvesteerd in het bevorderen van muzikaal talent en het ondersteunen van de verschillende initiatieven van Soli Deo Gloria. Of je nu een fervent fan van de vereniging bent of gewoon op zoek bent naar een lekker kerstcadeau, deze kransen zijn een prachtige manier om de gemeenschap te ondersteunen en tegelijkertijd wat heerlijks voor kerst in huis te halen.

 
In november 1983 begon onze dirigent Marten van der Wal met het dirigeren bij een jeugdorkest in Kimswerd. Intussen zijn we 40 jaar verder.....

Op zaterdag 4 november vieren we dit met een gezamenlijk concert waaraan zijn vier orkesten deelnemen:
  • Soli Deo Gloria Heerde
  • Soli Deo Gloria Ommen
  • Prinses Juliana Beekbergen
  • CMV Prinses Margriet Rouveen

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in MFC Hart van Oosterwolde, Sint Nicolaasplein 15, 8097 RA Oosterwolde (Gelderland). Graag ontmoeten wij u daar!
Op zaterdag 28 oktober geeft muziekvereniging Soli Deo Gloria haar najaarsconcert in De Carrousel te Ommen. Dirigenten Marten van der Wal (A-fanfareorkest), Simon Haakmeester (A- en B-slagwerkensemble) en Mathieu Vulto (B- en C-fanfareorkest) hebben een leuk en afwisselend programma samengesteld met veel verschillende muziekstijlen.

Vanaf 19.30 uur kunt u luisteren naar de muzikanten, de zaal is vanaf 19.00 uur geopend. De toegang bedraagt €8,50 voor volwassenen en €5,- voor kinderen t/m 12 jaar. Kaarten zijn aan de zaal te koop, maar ook tijdens de repetitieavonden op dinsdagavond 24 en donderdagavond 26 oktober in het SDG-gebouw aan de Korenmolen 20.
Bent u lid van Rabobank Vaart & Vechtstreek?
Stem dan voor 26 september op SDG Ommen!
De opbrengst komt volledig ten goede aan onze jeugdafdelingen.
Kijk voor meer informatie op: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport
Aankomende zaterdag zal er GEEN papier bij u opgehaald worden wanneer u dat langs de weg zet. Voor de maand juli is dit 22 juli reeds geweest.
Graag zien wij uw oude papier in de maand augustus, op de vertrouwde laatste zaterdag van de maand, langs de weg staan.

De Ommer muziekverenigingen hebben deze steun hard nodig om muziek te kunnen blijven maken. Zonder deze actie is dat niet mogelijk. Alvast bedankt.

Namens de gezamenlijke muziekverenigingen uit Ommen.

Subcategorieën