Zaterdag 28 maart komen de vrijwilligers van De Bazuin Ommen, Crescendo Ommen en Soli Deo Gloria Ommen weer langs in de bebouwde kom van Ommen (met uitzondering van de Strangen en ten zuiden van het spoor) om uw oud papier op te halen.

We hebben speciale instructies gekregen hoe we dit kunnen doen, gelet op de Corona-crisis. We willen u verzoeken om het papier voor 08.30 uur goed verpakt of gebundeld aan de straat te zetten.

OudPapier2020

De regering heeft 15 maart jl. extra maatregelen genomen om uitbreiding van het corona-virus te voorkomen. Wij hebben als vereniging besloten dat er in elk geval tot 6 april geen muzikale activiteiten plaatsvinden.
Hieronder vallen onder andere optredens, repetities en muzieklessen.
Wij hopen u na deze periode weer bij een van onze activiteiten te ontmoeten.

Zojuist is door het kabinet bekend gemaakt dat alle evenementen met meer dan honderd aanwezigen afgelast worden in verband met het Corona-virus.

Ook het Maestroconcert dat SDG morgen zou geven valt onder deze maatregel. SDG kan en wil geen risico lopen met de gezondheid van haar leden en haar bezoekers.

We willen dit concert graag op een latere datum wel geven. U zult begrijpen dat nu nog niet bekend is wanneer dit mogelijk is. We zullen zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend maken.Het geld van de reeds bestelde kaarten zal teruggestort worden.

Wij hopen op uw begrip.

Zaterdag 20 juni a.s. wordt in Ommen de Jeugd Sla-Je-Slag Cup 2020 georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt deze keer georganiseerd door muziekvereniging SDG Ommen.

Wil je als slagwerkgroep de uitdaging aangaan om je te meten met andere jeugdslagwerkgroepen? Schrijf je dan snel in voor de ‘Jeugd Sla-Je-Slag Cup 2020’.

Jeugdslagwerkgroepen, samengesteld uit alle voorkomende melodische en niet-melodische slaginstrumenten, kunnen zich inschrijven voor het evenement. Maximaal 12 groepen worden in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan de wedstrijd. Iedere groep wordt beoordeeld vanuit de jeugddivisie.

Hieronder zijn de documenten te downloaden met meer informatie over het evenement. Hierbij is ook een inschrijfformulier. Inschrijven voor de Jeugd Sla-Je-Slag Cup 2020 is mogelijk t/m 15 maart a.s.

pdfInformatiebrief

docxInschrijfformulier

pdfReglement

Wie wordt Maestro van Ommen?

Aanstaande vrijdag mogen onze kandidaten onderling uitmaken wie zich 'Maestro van Ommen 2020' mag noemen.

Maar hoe bepalen we wie dat wordt?

De Maestro's worden beoordeeld door onze huidige dirigent Marten van der Wal en door onze oud-dirigent Jan Schoonhoven, die ons A-#fanfareorkest tussen 1996 en 2012 leidde. Anton Wolters van Molen de Lelie, onze buurman tot onze verhuizing in 2014, zal de stem van het publiek vertolken.

Maar u kunt ook zelf het resultaat beïnvloeden als u bij het concert aanwezig bent. Hoe? Dat houden we nog even geheim 😛

Het concert in de theaterzaal van de Carrousel begint om 20.00 uur. Kaarten à €10,- per stuk zijn ook aan de zaal kaarten verkrijgbaar, tenzij we online uitverkocht raken. Wilt u dus zeker zijn van uw plek, bestel dan uw kaarten via https://tickets.ps-it.nl/

Benieuwd naar een voorproefje?
Bekijk dan de beelden van de repetitie van de maestro's met het orkest op ons youtube-kanaal https://www.youtube.com/watch?v=huKqe-s0H8E

Subcategorieën