Enkele dagen voor ons optreden tijdens het WMC begint de spanning bij de meeste leden enigszins op te lopen. De eerste twee wedstrijddagen liggen inmiddels achter ons en de punten lijken alle kanten op te gaan. Clubs die erg goed leken, werden met relatief weinig punten naar huis gestuurd, terwijl het te overtreffen puntenaantal inmiddels op het nog nooit eerder op WMC gegeven aantal van 93 punten ligt.

De laatste week staat voor veel mensen volledig in het teken van het WMC. Veel mensen hebben vrij en spelen nog wat partijtjes voor zichzelf door, maar zelfs de werkenden onder ons zijn veel met hun gedachten in Kerkrade.

We repeteren deze week op maandag- en woensdagavond in het gebouw van Crescendo Ommen, om het geluid van een andere zaal te benutten, waarna we op donderdag de reis naar Kerkrade zullen ondernemen.

In Kerkrade zullen we nog een aantal repetities hebben, maar vrijdagavond is het dan echt zover. De zaal is uitverkocht en zit dus vol, wat voor ons sowieso veel voldoening geeft bij het spelen van ons fantastische programma. Zaterdag en zondag zijn voor ontspanning en het proeven van de WMC-sfeer. Het belooft een fantastisch weekend te worden vol muziek en gezelligheid, en hopelijk een mooi resultaat!

A-slagwerkensemble 2013