Door Karst Veurink 
Vrijdagavond 29 november was weer het jaarlijkse Sinterklaasfeest van de SDG jeugd in de Bombardon. Het feest begon met een concert van het C-orkest en C-slagwerkensemble, onder leiding van de dirigenten Jan Schoonhoven en Sander Schepers. Vol passie en met veel enthousiasme lieten onze jongste leden zien en horen waarom ze elke week met elkaar muziek leren maken op de woensdag- en vrijdagavond.

Met een afwisselend programma, ook de muziekpieten ontbraken niet, werd een tjokvolle Bombardon met ouders, broertjes en zusjes, opa en oma's getrakteerd op een daverend concert.  Na het concert ging het Sinterklaasfeest verder voor de jeugdleden. Na het aloude bingospel en de verschillende bingo's werden de cadeautjes gretig uitgepakt. Als vereniging kijken we terug op een zeer geslaagd Sinterklaasfeest. Met name de passie en het enthousiasme voor het muziek maken van de jongste leden is bewonderenswaardig. 

Ben jij nou ook nieuwsgierig naar het spelen op een blaas- of slagwerkinstrument? Neem dan gerust contact op met onze opleidingscoördinatoren: 

Albert Seinen (fanfare): telefoon: 0529-851338 of 06-52401682 
Karst Veurink (slagwerk): telefoon: 0529-851129 of 06-44182997

Op Facebook zijn foto's van deze avond te vinden die zijn gemaakt door Maartje van der Kruk

De foto's hieronder zijn van Alfred Webbink.