Door Karst Veurink
De inrichting van het nieuwe gebouw verloopt voorspoedig. De laatste weken is door verschillende mensen hard gewerkt in het nieuwe gebouw. Neem gerust eens een kijkje! Deze week (week 35) worden de vloeren gelegd in de entree, kantine en grote zaal. Deze mogen dan een aantal dagen niet worden betreden.

Woensdagochtend 2 juli heeft de oplevering van ons nieuwe verenigingsgebouw plaatsgevonden. Vervolgens hebben voorzitter Martin Makkinga en scheidend secretaris Matthijs Steen bij de notaris de akte van overdracht getekend. Dit betekent dat wij als vereniging officieel eigenaar zijn van het nieuwe verenigingsgebouw aan de Korenmolen 20. Een geweldige mijlpaal voor onze vereniging!

Op woensdag 4 juni 2014 mochten leden van onze vereniging een kijkje nemen in het nieuwe gebouw. Alle ruimtes in het gebouw waren toegankelijk. Over ongeveer een maand is de oplevering gepland maar nu al is goed te zien hoe het gaat worden.

Op 22 april 2014 heeft Alfred Webbink foto's kunnen maken in ons nieuwe gebouw. Op de foto's is goed te zien dat de bouw flink vordert. Je krijgt al een heel aardig beeld van bijvoorbeeld de grote zaal en de instrumentenruimte. 

Op woensdag 16 april 2014 is het hoogste punt van de nieuwbouw bereikt. Voor bouwbedrijf Van Dijk Bouw reden om daar een vlag te plaatsen. De bouw verloopt voorspoedig, de oplevering is voor de zomervakantie gepland.