Woensdagochtend 2 juli heeft de oplevering van ons nieuwe verenigingsgebouw plaatsgevonden. Vervolgens hebben voorzitter Martin Makkinga en scheidend secretaris Matthijs Steen bij de notaris de akte van overdracht getekend. Dit betekent dat wij als vereniging officieel eigenaar zijn van het nieuwe verenigingsgebouw aan de Korenmolen 20. Een geweldige mijlpaal voor onze vereniging!

Nu kunnen we verder aan de slag met de inrichting van het gebouw. Op korte termijn worden de keuken en de kantine ingericht (uitgiftebar en plaatsen van een schuifwand) en worden in de diverse ruimtes de vloeren gelegd. Ook wordt de instrumentenberging ingericht met stellingen. 

Harm Horsman, lid van ons A-, B- en C-orkest, is in mei al begonnen met het betegelen van de sanitaire ruimtes en de keuken. Ook zijn we bij enkele vloerenleveranciers geweest om ons te laten adviseren over verschillende vloerafwerkingen. In de grote zaal wordt een mooie slijtvaste marmoleum vloer gelegd. In de kantine is dat een vloer van PVC, met het idee om een houtpatroon na te kunnen bootsen dat gezelligheid uitstraalt. Verder zijn we in het bezit van tapijttegels die wij via Jan Hierink, vader van onze leden Marianne en Matthijs, belangeloos ter beschikking kregen gesteld. Deze tapijttegels zijn bedoeld om gelegd te worden in de les- en opslagruimtes. In de zomervakantie werken we hard door aan de inrichting van ons nieuwe verenigingsgebouw. Ook de herfst zal grotendeels in het teken staan van het nieuwe gebouw. De precieze planning tot aan een feestelijke opening zal te volgen zijn op deze website. Ons nieuwe verenigingsgebouw wordt al erg mooi. Uiteindelijk kunnen we samen het binnen ook erg mooi, functioneel en gezellig maken, zodat het voor iedereen een warm 'thuis' gaat worden! 

Voor de inrichting hebben we een lijst met benodigd inventaris opgesteld. 

Zie het pdf bestand: pdf logo
Komt u wat tegen, laat het ons dan graag weten!

Brr93 pIUAALd0M

IMG-20140704-WA0005