Muziek maken bij onze vereniging: geef je nu nog op!

Nieuw dit seizoen: Kleutermuziek, voor kinderen vanaf 4 jaar!

Vind jij muziek leuk? Geef je dan nu nog op voor de blokfluitgroep, voor het spelen van slagwerk of een blaasinstrument. Ook de jongste kinderen vanaf 4 jaar kunnen dit seizoen bij ons op een speelse manier kennis maken met muziek. Daarvoor is speciaal het project Kleutermuziek opgericht.

Kleutermuziek – 4, 5 jaar

Ook voor de jongste kinderen is muziek maken erg leuk, leerzaam en goed voor de (sociale) ontwikkeling van een kind.
Speciaal voor de jongste kinderen van 4 en 5 jaar hebben wij het project Kleutermuziek opgericht. Hierbij komen kinderen op een speelse manier in aanraking met muziek (zingen, bewegen op muziek, luisteren, muzieknoten en instrumenten). De eenmalige bijdrage voor negen weken kleutermuziek en een eindpresentatie bedraagt € 25,-. Kleutermuziek start in oktober op de dinsdagen van 15.45 tot 16.30 uur.

Voor meer informatie en opgeven voor het project Kleutermuziek kun je contact opnemen met Mirjam van Elburg, tel.: 06-20013105 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blokfluitgroep – vanaf 6 jaar

In oktober starten wij ook weer met een nieuwe blokfluitgroep. In deze blokfluitgroep kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een leuke manier kennis maken met muziek. Een blokfluit is hiervoor een heel geschikt en toegankelijk instrument.

Je betaalt € 10,- per maand en hiervoor krijg je een half uur groepsles per week (uitgezonderd de schoolvakanties). Wij regelen het lesmateriaal dat aan het einde van de cursus je eigendom wordt. Als je al een blokfluit hebt, kun je deze ook op les gebruiken. Heb je nog geen blokfluit dan kan deze via ons worden aangeschaft. De lestijd wordt in overleg vastgesteld.

Lijkt het jou leuk om vanaf oktober op een blokfluit te spelen, meld je dan nu aan! Dat kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘blokfluitgroep’.

Slagwerk of blaasinstrument – vanaf 7, 8 jaar

SDG is een muziekvereniging met veel jeugdleden. Het hele jaar door zijn er leuke optredens en activiteiten. Bij SDG leren kinderen hoe leuk het is om samen muziek te maken. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met een van onze jeugdcoördinatoren.

- Voor slagwerk: Karst Veurink, tel. 06-44182997 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor blaasinstrumenten: Mirjam van Elburg, tel.: 06-20013105 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 2. DSC 1098  flyer kindermuziek  kleutermuziek