Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen houdt in de week van 18 juni een Donateursactie in de wijk Alteveer in Ommen. Op dinsdag 19 en donderdag 21 juni zullen zij door de straten van de wijk Alteveer in Ommen marcheren en bij de bewoners langsgaan om Donateurs, Supporters of Vrienden van SDG te werven.

Muziekvereniging SDG is bruisende muziekvereniging in Ommen. De 120 leden tellende vereniging is met rond de 30 optredens per jaar zeer actief te noemen in Ommen en daarbuiten. Binnen de fanfare orkesten en de slagwerkensembles wordt gezelligheid, muzikaliteit en ambitie op succesvolle wijze gecombineerd. 

Al jaren kan SDG rekenen op trouwe supporters en donateurs die belangeloos financiële steun geven aan de vereniging. Maar er is hard meer geld nodig om de stijgende kosten van opleidingen, instrumenten, optredens en gebouwkosten te financieren. Daarom gaat SDG nieuwe Donateurs (€12/jaar), Supporters (€25/jaar) en Vrienden van SDG (€50/jaar) werven. In Alteveer komen zij bij u langs, maar mocht u hen gemist hebben en u wilt hen financieel een handje helpen stuurt u ons dan nu een berichtje per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Flyer voorkant Flyer achterkant