Zaterdag 23 maart was het eindelijk zover: het galaconcert van ons B- en C-orkest. Al vanaf de zomervakantie zijn de nodige voorbereidingen in gang gezet om op deze avond een spetterend concert neer te zetten, en dat is gelukt!
De zaal ging open om 19:30 uur. Al gauw stroomde het hele muziekgebouw vol met vrouwen op hakken en heren met strikjes en werden er van alle kanten stoelen bijgezet. Toen om 20:00 uur het B-orkest opkwam en onder leiding van dirigent Bert Groothedde inzette met het stuk "Panic Button" was de sfeer al direct goed.

Bezoekers zaten te genieten van een hapje en een drankje en al gauw begonnen ze mee te swingen met de vele jazzliederen die het orkest speelde.
Na een korte pauze was het tijd voor het poponderdeel van de avond. Door deze muziek kregen de bezoekers weer veel energie en ook hier zag je weer mensen meeswingen op de muziek.

Na het concert kregen we vele reacties dat het een spectaculaire avond was geweest. De sfeer zat er de hele avond goed in, mede door de zaal die een "huiskamer" sfeer had. De muzikanten hadden een goed optreden neergezet, waardoor de bezoekers een avond kregen die ze niet gauw zullen vergeten!

Klik hier voor de foto's