Dinsdagmiddag 9 april start ons orkest Solikids. Deelname hieraan is gratis. Solikids is 10 weken lang op dinsdag van 16.30 tot 17.15 uur muziek maken in een echt orkest.

Wat gaan we doen?

Je kunt straks samen met andere kinderen muziek gaan maken in een echt orkest en met een echte dirigent. Je gaat spelenderwijs aan de slag met het maken van muziek. Je kunt dan een instrument spelen dat je leuk vindt. Instrumenten die je kunt kiezen zijn bugel, trompet, hoorn, bariton, trombone, saxofoon en slagwerk.

Meedoen aan Solikids is gratis. 10 weken lang samen muziek maken in een echt orkest, met een leuk concert aan het eind. Solikids begint op dinsdagmiddag 9 april in ons verenigingsgebouw aan de Korenmolen 20 in Ommen. De tijd op dinsdag is van 16.30 tot 17.15 uur.

Geef je op voor Solikids

Wil jij meedoen in ons orkest Solikids?
Geef je dan zo snel mogelijk op bij Mirjam van Elburg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je het al weet mag je ook aangeven welk instrument je wilt gaan spelen. En kun je nou echt niet op dinsdagmiddag, geef dit dan ook even door zodat we misschien iets anders kunnen regelen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een muziekvereniging met een fanfare- en een slagwerkafdeling. We zijn een actieve en gezellige vereniging met veel jeugdleden. Een goede begeleiding van de kinderen vinden wij erg belangrijk. Het hele jaar door organiseren we leuke optredens en activiteiten. De verschillende orkesten worden gedirigeerd door enthousiaste dirigenten.

Muziek maken bij onze vereniging kan van jong tot oud. Kinderen kunnen beginnen met Kleutermuziek (4 en 5 jaar), de blokfluitgroep (vanaf 6 jaar) en les op een instrument (vanaf 7 jaar). Naast de lessen wordt er met veel plezier samen gespeeld in één van de jeugdorkesten van onze vereniging (B- en C-orkest) of A-orkest van de fanfare of van het slagwerk.