Op zaterdag 18 mei wordt ons jaarlijkse open huis gehouden van 15.00 uur tot 16.30 uur. Dat is in ons verenigingsgebouw aan de Korenmolen in Ommen. Tijdens het open huis zijn er diverse optredens van onze jeugdleden. Daarnaast kan iedereen instrumenten uitproberen en is er informatie over de mogelijkheid om muzieklessen te volgen. Muziek maken bij onze vereniging kan van jong tot oud!

Kleutermuziek – 4, 5 jaar

Voor kinderen is muziek maken erg leuk, leerzaam en goed voor de (sociale) ontwikkeling. Speciaal voor de jongste kinderen van 4 en 5 jaar hebben wij het project Kleutermuziek opgericht. Hierbij komen kinderen op een speelse manier in aanraking met muziek (zingen, bewegen op muziek, luisteren, muzieknoten en instrumenten).

Opstartorkest / blokfluitgroep – vanaf 6 jaar

In ons opstartorkest kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een leuke manier kennis maken met muziek. Een blokfluit bijvoorbeeld is hiervoor een heel geschikt en toegankelijk instrument. De les is een groepsles van 30 minuten per week (uitgezonderd schoolvakanties).

Muziekles op slagwerk of een blaasinstrument – vanaf 7, 8 jaar

Bij ons worden er wekelijks muzieklessen gegeven. Er kan gekozen worden uit de volgende instrumenten: bugel, trompet, saxofoon, bariton, hoorn en slagwerk. Wil je hier meer informatie over? Kom dan naar ons open huis of neem contact op met een van onze opleidingscoördinatoren.

- Voor slagwerk: Karst Veurink, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor kleutermuziek, het opstartorkest en blaasinstrumenten: Mirjam van Elburg, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.