Zaterdag 18 mei werd ons jaarlijkse open huis gehouden. Tijdens het open huis waren er mooie optredens van het C-orkest, de blokfluitgroep en het C-slagwerkensemble. Verder konden kinderen en andere belangstellenden allerlei instrumenten uitproberen. Ook was er informatie beschikbaar over de mogelijkheid om muzieklessen te volgen.

Muziek maken bij onze vereniging kan van jong tot oud!

Kleutermuziek – 4, 5 jaar

Voor kinderen is muziek maken erg leuk, leerzaam en goed voor de (sociale) ontwikkeling. Speciaal voor de jongste kinderen van 4 en 5 jaar hebben wij het project Kleutermuziek opgericht. Hierbij komen kinderen op een speelse manier in aanraking met muziek (zingen, bewegen op muziek, luisteren, muzieknoten en instrumenten).

Opstartorkest / blokfluitgroep – vanaf 6 jaar

In ons opstartorkest kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een leuke manier kennis maken met muziek. Een blokfluit bijvoorbeeld is hiervoor een heel geschikt en toegankelijk instrument. De les is een groepsles van 30 minuten per week (uitgezonderd schoolvakanties).

Muziekles op slagwerk of een blaasinstrument – vanaf 7, 8 jaar

Bij ons worden er wekelijks muzieklessen gegeven. Er kan gekozen worden uit de volgende instrumenten: bugel, trompet, saxofoon, bariton, hoorn en slagwerk. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met een van onze opleidingscoördinatoren.
- Voor slagwerk: Karst Veurink, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Voor kleutermuziek, het opstartorkest en blaasinstrumenten: Mirjam van Elburg, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorspeelmiddag

Aansluitend aan het open huis was er een voorspeelmiddag van onze leerlingen. Onder belangstelling van ouders en andere familieleden lieten onze leerlingen zich van hun beste kant horen. Het is mooi om te zien dat er met heel veel plezier en enthousiasme muziek wordt gemaakt!

Bekijk hier de foto’s van het open huis en de voorspeelmiddag.