Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen houdt in de week van 16 september een Donateursactie in de wijk Laarakkers in Ommen. Op dinsdag 17 en donderdag 19 september zullen zij door de straten van de wijk Laarakkers in Ommen marcheren en bij de bewoners langsgaan om Donateurs, Supporters of Vrienden van SDG te werven

Muziekvereniging SDG is bruisende muziekvereniging in Ommen. De 120 leden tellende vereniging is met rond de 30 optredens per jaar zeer actief te noemen in Ommen en daarbuiten. Binnen de fanfare orkesten en de slagwerkensembles wordt gezelligheid, muzikaliteit en ambitie op succesvolle wijze gecombineerd. 

Al jaren kan SDG rekenen op trouwe supporters en donateurs die belangeloos financiële steun geven aan de vereniging. Maar er is hard meer geld nodig om de stijgende kosten van opleidingen, instrumenten, optredens en gebouwkosten te financieren. Daarom gaat SDG nieuwe Donateurs (€12/jaar), Supporters (€25/jaar) en Vrienden van SDG (€50/jaar) werven. In de wijk Laarakkers komen zij bij u langs, maar mocht u hen gemist hebben en u wilt hen financieel een handje helpen stuurt u ons dan nu een berichtje per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Flyer achterkant