Op zaterdag 16 november wordt sporthal de Carrousel omgebouwd tot concertzaal voor ons najaarsconcert. De hele vereniging komt aan bod, alle verenigingsonderdelen krijgen gelegenheid zich te presenteren.

Het ochtendprogramma is voor de jeugdonderdelen en begint om 10.30 uur. Het concert duurt tot circa 12.30 uur waardoor er daarna nog ruim tijd is om naar de Sinterklaasintocht te gaan. Het B- en C-orkest staan onder leiding van Bert Groothedde en het C-slagwerkensemble wordt geleid door Judith Haakmeester. Simon Haakmeester is sinds de zomer dirigent van het B-slagwerkensemble en bij het concert is het de eerste keer dat zij samen op het podium staan. De jeugdgroepen hebben een verrassend en afwisselend programma samengesteld.

Het avondprogramma begint om 19.30 uur en dan kan er genoten worden van de A-groepen. Door dirigenten Marten van der Wal en Simon Haakmeester is er een speciale opstelling uitgedacht waardoor orkest en slagwerkensemble meer dan ooit tevoren gezamenlijk zullen optreden. Het beloofd dan ook een bijzonder concert te worden, met vele verrassende muzikale combinaties.

In de pauze is een verloting, de toegang bedraagt € 7,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot 12 jaar.
Een toegangskaart is geldig voor zowel het ochtend- als het avondconcert.