Op vrijdag 13 maart gaan in de theaterzaal van De Carrousel zes kandidaten de strijd aan om de titel 'Maestro van Ommen'.

Normaal gesproken duurt een opleiding tot dirigent zeker vier jaar. Maar zes bekende Ommenaren durven de uitdaging aan te gaan om met een stuk minder bagage het A-orkest van Soli Deo Gloria te dirigeren. Met slechts één masterclass van SDG-dirigent Marten van der Wal en twee repetities met het fanfareorkest, zullen ze elk twee muziekstukken gaan dirigeren. Een deskundige jury en natuurlijk ook het publiek zal een oordeel geven over wie de beste dirigent is van deze zes en wie zich dus mag kronen tot Maestro van Ommen.

Onze eerste kandidaat is een winkelier in Ommen. Verkoopt o.a. noten, dus daar is ze al mee bekend.
Maar het meest bekend is ze om de wijnen die ze in Wijnhof Ommen verkoopt. We wensen Inge Boezelman veel succes!

Onze tweede kandidaat woont sinds anderhalf jaar in Ommen. Hij is niet bang om voor grote groepen te staan en is bekend om een mooie zangstem. Maar het meest bekend is hij als dominee bij de Gereformeerde kerk. We wensen ds. Hans Baart veel succes! 

Onze derde kandidaat is een ondernemer in Ommen en geknipt voor haar vakgebied. Maar is ze ook geknipt voor het dirigentenvak? Wij wensen Berna Poelarends van Berna's Hairfashion veel succes toe!

Onze vierde kandidaat is een winkelier in  Ommen en de overbuurman van kandidaat Inge Boezelman in de Varsenerstraat te Ommen. In zijn werk is hij gewend om alles in mootjes te hakken. Nu maar hopen dat hij het orkest niet met zijn baton in stukken hakt...
Wij wensen Harold Veltmaat van Keurslager Veltmaat veel succes toe! 

Binnenkort maken we onze vijfde kandidaat bekend.

Wil je Inge, Hans, Berna, Harold of één van de andere Maestro's aanmoedigen? Kaarten zijn te koop via https://tickets.ps-it.nl/