Uitzonderlijke prestatie Obed Redder op D-examen slagwerk

Obed Redder behaalde zaterdagavond 4 juli glansrijk met het cijfer 10 zijn D-diploma slagwerk. Voor het D-examen, het hoogste examenniveau voor amateurmuzikanten, had Obed samen met zijn docent Christiaan Saris van TacT Muziek een concertprogramma van een uur samengesteld. Met dit programma liet Obed zien alle muzikale en instrumentale vaardigheden uitstekend te beheersen.
Naast de kleine trom waren het drumstel en de melodische instrumenten marimba en vibrafoon onderdelen van een prachtig muzikaal programma. Zo was er in het programma een marimbaduet met Thomas Webbink, 'Catching Shadows' van Ivan Trevino, speelde Obed 'Tornado' van Mitch Markovich en een door Obed zelf gecomponeerde solo op kleine trom bij de muziek van Brian Tyler: 'Furious 7'. Examinator André Floors was erg onder de indruk van het hoge niveau van musiceren en waardeerde het examen met het hoogste cijfer 10.

Docent Christiaan Saris en opleidingscoördinator Karst Veurink toonden zich zeer trots op deze uitzonderlijke prestatie van Obed. Obed heeft met het behalen van zijn D-diploma zijn muzieklessen afgerond, maar hij blijft speler van ons slagwerkensemble.

Bekijk hier de foto's

Bekijk hier de opnames van de uitgevoerde stukken

https://www.youtube.com/playlist?list=PLC8aJySHnilJhL9d63e3wzWuf2rwk06PR