JAARSCONCERT GAAT DOOR

Update π˜Ύπ™€π™§π™€π™£π™–π™’π™–π™–π™©π™§π™šπ™œπ™šπ™‘π™šπ™£

Door de overheid is het gebruik van de CoronaCheckApp verplicht gesteld. Ook moet een geldig legitimatiebewijs getoond kunnen worden. Na een geslaagde CoronaCheck is een mondkapje niet meer verplicht, daarvoor mogelijk wel! Neem er dus voor de zekerheid één mee. De stoelenrijen komen verder uit elkaar te staan en we maken meer gangpaden.

NJC2021

Op deze manier wordt er gezorgd voor voldoende tussenruimte. Op zaterdag 6 november geven wij ons najaarsconcert. Na een lange periode waarin veel optredens vervallen zijn en zelfs repeteren niet altijd mogelijk was, zien we er enorm naar uit om ons aan u te presenteren. Voor deze gelegenheid wordt de sporthal van De Carrousel weer omgetoverd tot een concertzaal.

Het zal een ander concert worden dan u de afgelopen jaren van ons gewend bent, want voor het eerst in lange tijd zullen alle verenigingsonderdelen 's avonds optreden. Er is dit jaar dus geen apart jeugdconcert. De zaal is open vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur begint het concert.

De toegangsprijs bedraagt € 7,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen t/m 12 jaar. Kaarten kunnen gereserveerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., deze liggen dan voor u klaar bij de kassa.

Voor supporters van SDG is de tweede bezoeker gratis. Vrienden van SDG hebben recht op 2 gratis kaarten.

Graag tot ziens op 6 november!