Op kerstavond, zaterdag 24 december 20.00 uur, organiseert Zin in Soest een zeer bijzondere kerstavondviering in de grote zaal van De Open Hof, Veenbesstraat 2 te Soest. Ons A-slagwerkensemble o.l.v. Simon Haakmeester zal deze avond hun medewerking verlenen tijdens deze dienst. Naast natuurlijk alle bekende kerstliederen zal ons ensemble ook een aantal andere kerstliederen ten gehore laten brengen. 

 

Het thema van de kerstviering luidt: ‘Goed Nieuws!’ Wat kun je in deze tijd behoefte hebben aan goed nieuws! Nieuws dat je opbeurt, dat je vrolijk maakt. Nieuws waar je blij van wordt. Want de berichten die de diverse media uitzenden zijn over het algemeen niet vrolijk makend. Met Kerst vieren we dat een kleine gebeurtenis tot een grote verandering kan leiden. De geboorte van een kind geeft hoop op een nieuwe toekomst. Dat gold voor Maria en Jozef, maar dat geldt ook nog steeds voor ons. Met Kerst vieren we het goede nieuws dat Jezus geboren is.  

 

Aan deze kerstavondviering werken verder mee: Rianne Kruizinga, Niels Kruizinga, Bart Koenen en ds. Gerrit Olsman. Iedereen is van harte welkom in deze bijzondere Kerstviering! Omdat er ook voor kinderen veel te zien en te beleven valt is er gekozen voor het tijdstip van 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. De toegang is vrij en na afloop is er warme chocolademelk en glühwein.