Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen houdt op dinsdag 9 en donderdag 11 mei een donateursactie in de wijken Dante-Zuid (dinsdag) en de Vlierlanden (donderdag). In de wijk zal muziek klinken en de leden zullen bij u aanbellen zodat u zich kunt aanmelden als Donateur, Supporter of Vriend van SDG. Daarmee ondersteunt u deze bruisende muziekvereniging in Ommen.

De 100 leden tellende vereniging is met rond de 30 optredens per jaar zeer actief in Ommen en daarbuiten. Binnen de fanfare-orkesten en de slagwerkensembles wordt gezelligheid, muzikaliteit en ambitie op succesvolle wijze gecombineerd.

Al jaren kan SDG rekenen op trouwe supporters en donateurs die belangeloos financiële steun geven aan de vereniging. Maar er is geld nodig om de stijgende kosten van opleidingen, instrumenten, optredens en gebouwkosten te financieren. Daarom gaat SDG nieuwe Donateurs (€12/jaar), Supporters (€25/jaar) en Vrienden van SDG (€50/jaar) werven. In de wijken Dante-Zuid en De Vlierlanden komen zij bij u langs, maar mocht u hen hebben gemist, of woont u in een andere wijk kijk dan op deze pagina voor meer informatie over deze Donateursactie.