7 juli groots afscheidsconcert

Jan Schoonhoven heeft na 16 jaar besloten om te stoppen als dirigent van het A-fanfare orkest van SDG Ommen. Ter gelegenheid hiervan is er 7 juli een concert van het A-orkest.

In de jaren dat Jan dirigent was van het orkest zijn er veel mooie resultaten behaald. Zo kwam het orkest na jaren afwezigheid weer terug op het hoogste amateurniveau in Nederland en zijn er mooie concerten gehouden met onder andere het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest en het Flevo's Mannenkoor. Ook werd het orkest in 2003 en 2004 Nederlands kampioen. Naast een muzikale inspirator was Jan ook een bron van ideeën binnen de vereniging. Zo bedacht hij onder andere de 'Ommer Music Happening', een evenement waar heel muzikaal Ommen voor op de been komt. Jan blijft nog wel verbonden aan het B- en C-orkest van SDG.

Om Jan te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor het orkest en ter ere van zijn 25-jarig dirigentschap wordt op 7 juli een concert gehouden in de Gereformeerde kerk aan de Bouwstraat, aanvang 20.00 uur. Kaarten à 7,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via Schildersbedrijf van Elburg of via de website van Mastermind4you. Aan de deur kosten de kaarten 10 euro.

jans