Het slagwerkensemble van SDG Ommen wil graag volgend jaar naar het Wereld Muziek Concours (WMC) te Kerkrade. Om deelname aan het WMC te verzekeren proberen wij het benodigde geld bij elkaar te krijgen om een goede prestatie neer te kunnen zetten. Daarom doet het slagwerkensemble mee aan de actie "Specsavers steunt"! Stem allen op SDG via deze actie!

Wat houdt de actie in en hoe stem ik?

Van dinsdag 3 juli t/m vrijdag 31 augustus kan iedereen (1 keer per dag per e-mailadres) een stem uitbrengen op het goede doel van zijn of haar keuze. Dit kan door te klikken op de button "stem op dit doel", uw emailadres in te voeren + securitycode en vervolgens hoeft U alleen nog maar Uw stem te bevestigen via uw email. LET OP: deze mail komt vaak in de spamfolder binnen!

Door het doel te liken (Facebook), respecteren (Hyves) en +1en (Google+) ontvangt SDG eenmalig een extra stem. De twee goede doelen met de meeste stemmen uit de regio van de winkel zijn de 'winnaars', wat uiteraard SDG moet worden! Voor deze organisaties wordt een jaar lang gespaard in de winkel (in dit geval Specsavers Hardenberg). Hier ontvangt men een muntje bij aankoop van een bril of een ander product en kan dit muntje geven aan 1 van de 2 doelen. Uiteindelijk bepaalt de hoeveelheid muntjes hoeveel er naar het goede doel gaat.